tilbud på gulvslibning

Tilbud på gulvslibning i nærheden af dig

Tilbud på gulvslibning i nærheden af dig

Et trægulv som har tydelige mærker af tidens tand er sjældent det kønneste syn – eller for den sags skyld en fornøjelse at betræde.

Det er de færreste trægulv som bærer patina med ynde. Derfor er de fleste trægulve beskyttet mod dagligdagens slitage med den ene eller den anden form for overflade behandling. Det kan for eksempel dreje sig om en forseglende behandling med lak, fernis eller maling, eller en af de populære ikke forseglende behandlinger så som sæbe behandling eller oliering.

Det er klart at den mest effektive beskyttelse af træværkets overflade fås med lak, maling eller fernis som effektivt kapsler overfladen inde og tager imod de værste tæsk. Men et olie eller sæbe behandlet gulv er utroligt smukt idet den fede sæbe eller den pigmenterede olie fremhæver træværkets smukkeste sider. Og så får et olieret eller sæbe behandlet trægulv den lækreste overflade som gør det nærmest blødt og varmt under fødderne.

Få dit trægulv flot igen med en gulvafslibning

Men som før nævnt er et sådant trægulv altså særdeles sårbart over for slitage. Dette skyldes at gulvets eneste beskyttelse består i den hinde af olie eller sæbe som dannes i træværkets overflade når fibrene mættes med et af de to materialer i forbindelse med behandling – for eksempel når gulvet netop er blevet lagt.

Det er vigtigt at vedligeholde denne hinde ved ugentlig vask af gulvet med særlige sæber. Ellers går den hurtigt til – og så er det at gulvet begynder at fremstå mat, nusset, snusket og ridset i overfladen. Du kan til alt held nemt genskabe dit smukke og ensartede trægulv ved hjælp af en professionel gulvafslibning og en ny efterbehandling med sæbe eller olie – eller måske med lak hvis du gerne vil undgå den hyppige vedligeholdelse.

Du kan læse mere, og få inspiration til afslibning af gulve, på https://hus-tips.dk/goer-dig-selv-en-god-tjeneste-ved-gulvafslibning/