salg af bolig

Sådan får du solgt din bolig i Frederikshavn

Sådan får du solgt din bolig i Frederikshavn

Går du med overvejelser om at sælge din bolig i Frederikshavn? Det kan være en svær opgave selv at stå med, hvorfor det kan være en fordel at alliere sig med en professionel ejendomsmægler. En professionel ejendomsmægler, der er lokalt placeret i byen giver dig en større sandsynlighed for at sælge din bolig hurtigere og nemmere. 

Derfor skal du vælge en lokal ejendomsmægler i Frederikshavn

Der er flere fordele i at vælge en ejendomsmægler, der er lokalt fra byen. Først og fremmest har ejendomsmægleren som regel et stort netværk og dermed et større kundekartotek, hvor alle kunder der kigger efter en bolig i Frederikshavn er blevet skrevet op til at blive kontaktet, når der kommer noget der lever op til deres ønsker og krav. 

Derudover har en lokal ejendomsmægler et stort kendskab til byen og det område som boligen er placeret i. Når der derfor er fremvisningen, kan du forvente en mere troværdig præsentation af boligen samt, kan ejendomsmægleren bedre forklare de muligheder der er i nabolager, og hvad der er værd at fremhæve for de potentielle købere. 

Hvilken ejendomsmægler skal du vælge? 

Når du skal du vælge en ejendomsmægler, er det vigtigt at undersøge markedet. Der er som regel flere at vælge imellem. Her har du sikkert også en masse spørgsmål om, hvad den enkelte ejendomsmægler koster samt, hvad boligen kan sælges for. Ved at booke et uforpligtende møde med flere ejendomsmæglere i byen, kan du bedre fornemme, hvad du kan sælge boligen for samt, hvem du har mest tiltro til.

Vi har blandt andet undersøgt markedet for, hvilken ejendomsmægler der er mest populær og vellidt i byen. Her har vi også kigget efter, hvem der har haft størst succes med hussalg i Frederikshavn. Vi kan herfra konkludere, at vi varmt kan anbefale at kontakte den lokale ejendomsmægler Helge Schmidt.