autoværksted - mekaniker

Sådan får du peugeoten klar til vinter

Sådan får du peugeoten klar til vinter

Hvis du gerne vil sikre dig, at din peugeot er ekstra køreklar til vinter, så kan det være en idé, at du tager den forbi din mekaniker. For det første kan du sikre dig, at du kan køre mere trygt rundt, når det er glat udenfor. For det andet kan der gøres forskellige tiltag, som også er med til at gøre bilen ekstra klar til den kulde og salt, der er på vejene. 

Noget af det første du kan gøre er at tage bilen ud for at få vinterdæk på. Hvis du er vant til at køre året rundt, så ved su med garanti også, hvor vigtigt det er med vinterdæk. Det kan nemlig gøre en verden til forskel ift. hvor godt man ligger på vejen, og hvor godt et vejgreb, man har. Sommerdæk får nemlig ikke fat på vejen på samme måde som vinterdæk. Derfor vil man også opleve, hvordan bilen i højere grad vil glide på vejen – også selvom den vejer flere tons. 

Det kan også svare sig at tage bilen forbi din mekaniker for at få tjekket batteriet. De kolde nætter og det kolde vejr kan nemlig bruge ekstra meget at batteriets strøm. Og de fleste vil helst gerne undgå en bil, hvis batteri ikke kan yde det, det skal, når man skal afsted i snevejr. 

Du kan også selv investere i frostsikker sprinklervæske – på den måske kan du nemt klargøre forruden uden at væsken fryser til is og dermed blokerer for dit udsyn. I vinterperioderne er der altid et ekstra behov for sprinklervæske, da der saltes på vejene – og dette sætter også sine spor på bilen generelt – og på bilens ruder. 

Hvis du til daglig kører rundt i en peugeot, så kan det være en fordel, at du tager den forbin en peugeot mekaniker, som kender mærket til punkt og prikke. På den måde kan du også køre ekstra godt ind i vintermånederne. Du kan finde en professionel peugeout mekaniker i Aalborg lige her.