pensionlindely.dk

Bliv inspireret til dit næste køb. Bliv opdateret fra forskellige firmaer

Home - slagteri - Prioriter dine råvarer og køb økologisk

Prioriter dine råvarer og køb økologisk

Posted on juni 29, 2020 in slagteri

Det kan måske være svært at have råd til altid at købe økologiske råvarer, og det kan da også være en bekostelig affære. Du får dog også virkelig meget ud af at prioritere at købe specifikke råvarer økologiske, og det er ofte også et spørgsmål om kvalitet. Det handler om prioriteter, og vi guider dig her igennem det. 

Økologisk er det gode valg 

Økologiske råvarer har mange fordele. Du kan være helt sikker på at du ikke får nogle sprøjtegifter eller andet, når du køber økologisk. Du kan også gå efter det biodynamiske mærke, eller fairtrade for den sags skyld. Der er visse varer hvor det virkelig giver mening at vælge økologisk, så derfor kan det være en mulighed at prioritere disse hvis du ikke har råd til at købe alt økologisk. Du kan prioritere at købe æg, kød og kaffe økologisk, da det er her det virkelig gør en forskel. Du kan også vælge at købe kød fra et slagteri som har certificering til at slagte økologisk. 

Kvalitet frem for kvantitet 

Der er mange der synes det er dyrt at købe økologisk kød osv. hver gang, men for mange handler det også om at prioritere kvalitet frem for kvalitet. Man behøver ikke at spise så meget kød hver dag, og derfor kan man vælge at købe mindre som så er bedre kvalitet. Det er også langt bedre for miljøet at spise mindre kød, og det er faktisk også bedre for dit helbred. Der er derfor mange grunde til at vælge økologisk kød, og generelt at spise mere grønt end kød. Det kan være en svær overgang hvis man er vant til at spise kød, men jo mindre kød du spiser, jo bedre har du råd til at købe ordentligt kød fra et sted der sælger gode økologiske råvarer i dit lokalområde.