jernhandler

Hvad kan en jernhandler tage imod?

Hvad kan en jernhandler tage imod?

Det er altid godt at kende til en jernhandler – måske spørger du hvorfor, men det kan du få svaret på lige om lidt. 

Når man taler om en jernhandler, så er det oftest også en skrothandler, som kan tage imod diverse jernskrot. Hvis du har en bolig, hvor der med tiden har ophobet sig forskelligt jernskrot, så ved du helt sikkert også, hvor grimt det kan være, når det bare står og roder og fylder på ens grund. Her kan der være brug for lidt ekstra hjælp, når man skal smide det ud – men hvorfor smide det helt ud på genbrugsstationen, når du kan få penge for det fra en jernhandler? Overvej derfor gerne en ekstra gang, om ikke du skal tage fat i en jernhandler. 

Hvad tager en jernhandler imod?

Hvis du er i tvivl om, hvad en jernhandler kan tage imod, så er der god grund til at læse videre. En jernhandler kan tage imod alt fra brændeovne, halmvogne og fodervogne uden dæk, redskaber fra landbruget, gødningsspredere, radiatorer, inventar fra stalde m.m.

Jernskrot kan også være biler – her er der dog ekstra krav til, hvornår en jernhandler vil tage imod den. Eksempelvis skal bilen være tømt for alle væsker – det vil sige, at den er miljøbehandlet. Samtidig kan du få hjælp til at tage batteriet ud. 

Hvad kan du få for dit jernskrot? 

Hvis du er i tvivl om, hvad du kan få for dit jernskrot, så kontakt endelig en skrothandler. Det er selvfølgelig den bedste måde, du kan finde ud af, hvad vedkommende kan tage imod.

Der er også mulighed for, at du kan få dit jernskrot hentet, alt efter hvor meget der er. Men det kan være noget, du skal betale for, så det er godt at være opmærksom på, før du bestiller hjælpen.