skorstensfejer

Husk at skorstenen skal efterses

Husk at skorstenen skal efterses

Listen med vedligeholdelse kan være lang, når man er boligejer. Og der selvfølgelig nogle ting, som ikke bare kan springes over. Heldigvis så er det ikke alt arbejde ved en bolig, som skal gøres så ofte, men som alligevel er vigtigt at få gjort. En af de ting som er essentielle at få prioriteret er skorstenen – hvis du har sådan en. Og rent faktisk skal skorstene og generelt ildsteder efterses en gang årligt af en skorstensfejer. 

Når du kigger rundt i de danske villakvarterer eller sommerhusområder, så vil det nok komme bag på dig, hvor mange som har skorsten. Og her er det vigtigt, at den også får den vedligeholdelse, som er nødvendig. Og selvom du måske ikke vidste det, så er det faktisk lovpligtigt at få et eftersyn af din skorsten. Eftersynes er både med til at sikre, at skorstenen virker korrekt, og så er eftersynet vigtigt at sikkerheden omkring din skorsten. 

En skorstensfejer kan dog mere end at rense din skorsten. Lad os prøve at se på, hvordan du også kan bruge denne fagperson. 

Sådan kan en skorstensfejer hjælpe dig

Hvis du ikke vidste det, så kan en skorstensfejer hjælpe med flere forskellige ting. Først og fremmest kan du få god rådgivning og hjælp til din skorsten. Du kan f.eks. også få vejledning omkring, hvordan du fyrer korrekt, så du ikke forurener mere en nødvendigt. 

Derudover så kan en skorstensfejer også hjælpe med rensning af din ventilation. Det er nemlig mindst lige så vigtigt, at ventilationen renses, så du får frisk luft ind i din bolig. Med tiden vil der nemlig kunne samles støv og diverse snavs i de rør, som er i ventilationen. 

Hvis du skal bruge en skorstensfejer i Hirtshals, så kan du også altid høre vedkommende ad omkring de ydelser, som vedkommende tilbyder – for de er sikkert flere, end du tror.