gulvafslibning på Sjælland

Gulvafslibning - et gør det selv-projekt eller?

Gulvafslibning - et gør det selv-projekt eller?

advertorial

Mange tænker, at det med at afslibe gulve er et gør det selv-projekt – ofte i forbindelse med en flytning – og at der kan være mange penge at spare ved selv at gøre det. I virkeligheden er det ofte ikke meget der er at spare ved selv at afslibe, når man også indregner hvor meget tid der bruges på opgaven. Du skal regne med 1-2 dage pr. rum. Alt efter hvor store de er. En anden årsag til at det ofte ikke kan betale sig selv at afslibe gulvene er den manglende rutine. Det tager tid at lære og du kommer til at bruge en del sandpapir og sandpapir er dyrt. 

Det er ikke svært at lære at slibe selv, men det siger sig selv, at personer der dagligt sliber gulve er hurtigere og mere effektive. Overvej derfor, om det ikke giver mening at få det gjort af en professionel og brug tiden bedre. Du kan læse mere her https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-sjaelland/.

image

Spar penge ved forberedelse

Vælger du selv at afslibe gulvene er der mange penge at spare ved at forberede gulvene inden du henter maskine og sandpapir. En ting er at du betaler for maskinen fra det øjeblik du forlader butikken, noget andet er at sandpapir er dyrt og der kan være mange stykker sparet, hvis du er startet med at få gulvene igennem for løse søm, som har det med at ødelægge sandpapiret.

Vask dine gulve grundigt inden, så du ikke få slebet skidt og snavs ned i gulvet. Fjern hvis det er muligt fodpanelerne, så du kan komme helt ind til væggene. Det vil give et flottere resultat. Fjern ledninger fra gulvet og hæng dem op. Sidst men ikke mindst så sørg for at afdække godt og grundigt med plastik, så du slipper for at få støv i de andre rum.