diamantboring

Få dit hus eller haveprojekt udført med hjælp af diamanter

Få dit hus eller haveprojekt udført med hjælp af diamanter

Selvom de fleste ved at der bruges diamanter i industrien forbinder man normalt diamanter med romantik og en gang imellem krig og blod, men diamanter er meget mere en de diamanter, der blandt andet bruges til vielsesringe og øreringe. De bruges blandt andet også af håndværkere i deres daglige arbejde. Lige fra tømrer til brolæggere, der har brug for at skære i hårdt materiale samtidig med at det skal være helt præcist. Det vil jo være lidt svært for ikke at sige umuligt, at sætte et vindue i et for stort eller skævt hul.

Diamantboring skære millimeterpræcist

En af fordelene ved diamantboring er at det skærer med millimeter præcision. Det betyder ikke alene at arbejdet bliver langt pænere end ved f.eks. et slagbor. Samtidig støver det ikke, når der bruges et diamantbor, så man slipper for at gøre hovedrent efterfølgende. Sidst men ikke mindst, skal man brug langt færre materialer, når man f.eks. skærer fliser til badeværelset eller til terrassen, da man ikke står med en del ødelagte som ikke kan bruges. 

Bruges der virkelig rigtige diamanter?

De diamanter der bruges til diamantboring er ikke de samme diamanter der bruges i smykkeindustrien. Det er kunstig fremstillet diamanter, der er lavet til formålet. De kunstige diamanter er langt hårdere end naturlige diamanter og det er hårdheden der gør diamanterne så velegnet til at skære i hårde materialer som beton og granit. 

De kunstige diamanter lægges ind i de nødvendige værktøjer og det er det der giver værktøjerne den nødvendige hårdhed, der betyder at de kan skære igennem de hårde materialer.

Når du skal vælge en håndværker, er det vigtigt at du vælger en der har den nødvendige erfaring til at udføre opgaven og er i besiddelse af fleksibilitet, som gør det muligt at udfører dit hus eller have projekt, så det bliver helt perfekt.