apotek

Få din håndkøbsmedicin på dit lokale apotek

Få din håndkøbsmedicin på dit lokale apotek

Der kan være mange grunde til, at man skal købe håndkøbsmedicin. Måske døjer man med tandpine, hovedpine, mavesmerter eller måske er man blevet opereret og skal derfor have smertestillende flere gange om dagen. I alle disse tilfælde kan du relativt nemt finde en butik, som sælger den type håndkøbsmedicin, du skal bruge. Men – selvom du kan købe det i dit lokale supermarked, på tanken og andre steder, så er der god grund til at købe det på et apotek. 

Få leveret din håndkøbsmedicin 

Det er langt fra altid, at man selv kan tage ud efter den medicin, man skal bruge. Heller ikke hvis det kun drejer sig om håndkøbsmedicin. Heldigvis har du mulighed for at få det leveret – det gør det selvfølgelig også meget mere belejligt, når man skal have hjælp til de smerter, man har. 

Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det ikke er alle apoteker, som tilbyder levering. Men hvis det er noget, du vil sætte pris på, så har du god mulighed for at få det direkte hjem til dig. 

Levering af håndkøbsmedicin kan også være relevant, når der er medicin til plejehjem eller hjemmeplejen. Her er det langt fra altid, at personerne selv kan komme på et apotek. Derfor kan det være guld værd, når det kan komme direkte hjem til en. 

Husk at leveringen af din medicin koster lidt

Når du får din håndkøbsmedicin leveret, skal du være opmærksom på, at der tages et ekstra gebyr for leveringen. Og det giver selvfølgelig også god mening – og det er helt på samme måde, som hvis man bestilte andet online. Det vil dog ofte være billigere, når der skal sendes håndkøbsmedicin til hjemmeplejen eller plejehjem, kontra når det er til ens private adresse. Når det er sagt, så kan det være meget mere belejligt, at man ikke altid selv skal afsted på apoteket