diamantboring

Diamanter er en håndværkers bedste ven

Diamanter er en håndværkers bedste ven

Normalt når man tænker diamanter, så tænker man kvinder, bryllup, hollywood og hvis virkelig avanceret Hollywood og krig. Det er de færreste der tænker håndværkere og diamanter, men i realiteten er det 2 der går godt hånd i hånd. Diamantboring bruges af mange forskellige håndværkere. Også håndværkere der umiddelbart ikke har andet til fælles end at de er håndværkere. Diamantboring kan med fordel bruges af brolæggere til glarmester og tømrer. 

Er det rigtige ægte diamanter der bruges?

Nej det er ikke de diamanter man ellers bruger til smykker, der bruges til diamantboring. Det er kunstigt fremstillet diamanter, som er langt hårdere end naturdiamanter der bruges til smykker. Det betyder, at de kan bruges til at skære igennem ting som fliser, beton og mursten. 

Hvordan bruger en brolægger diamanter

En brolægger er ham der ligger fortov, din terrasse eller indkørsel. Det kræves at der skal skæres fliser over og det er her at et diamantbor kommer til sin ret. Et diamantbor skærer fliserne over nemt og præcis, hvilke betyder at der skal bruges langt færre fliser, da der skæres færre forkert. Samtidig bliver det færdige resultat langt pænere, da boret skærer med millimeter præcision.

Få nye større vinduer med et diamantbor

Hvis du skal have udskiftet dine vinduer ,men gerne vil have nogle vinduer der er større end dem du har nu, kan du få skåret plads til de nye med et diamantbor. Fordelen ved at bruge et diamantbor er, at det skærer præcis på millimeter. Det går jo ikke at der skæres forkert, når det drejer sig om vinduer. Bliver der skåret for lidt er der ikke plads. Bliver der taget for meget falder det ud. En anden fordel ved et diamant bor er, at det ikke på samme måde som f.eks. et slagbor ødelægger husets fundament og det efterlader meget lidt støv.