senge

Derfor er ens senge vist nok det vigtigste møbel i ens hjem

Derfor er ens senge vist nok det vigtigste møbel i ens hjem

Hvad er det altid, man siger, at man savner, når man kommer hjem?

Det er jo ens seng! Og hvis man bor flere under samme tag, så er der jo mange forskellige senge, som man ser frem til at komme hjem til.

Det er jo ude godt, men det er hjemme bedst; og selvom man måske har sovet godt (nok) ude, så er det i lige så høj grad omgivelserne, lydene i soveværelset, den vante temperatur i lokalet med videre, som skaber den gode oplevelse i ens seng.

Om man er forælder eller barn, så er det ens domicil i hjemmet, når man trække sig tilbage til ens værelse og falde til ro i ens seng.

Og noget af det vigtigste i tilværelsen er vitterligt at få sig en god nat søvn, så man er udhvilet godt nok til dagens strabadser dagen efter.

Der er selvfølgelig mange faktorer, der spiller ind til at få en god søvn, og det kan du læse om andre steder, men noget af det vigtigste er at skaffe sig en god seng – og dyne, og pudder med videre, hvad man foretrækker her.

Sengene skal passe til ens krops behov, og derfor er det faktisk ikke for sjov, at man siger, at man bør teste senge, før man køber det endelige slutprodukt, og gerne afprøve det derhjemme, inden man slår til, så man ved, at man gør sig det rette køb.

Man skal vitterligt ikke vælge det billigste produkt på dette område, hvilket man kan slippe af sted med på andre områder, men sengen påvirker ens søvn, krop og psyke i løbet af sovetiden.

Et godt slutteligt tip er også, at man sørger for at bruge sengen til positive oplevelser og helst at slappe af, have en hel dag i sengen og ikke trække arbejdet med ind i sengen, så man forbinder sengen med udmattende arbejde.