inventar

De særeste sager er dukket op under udgravning af inventar!

De særeste sager er dukket op under udgravning af inventar!

Nogle mennesker horder, andre har svært ved at skille sig af med ting, mens andre bare godt kan lide at samle på remedier, mens andet inventar er meget vigtigt for virksomheden for eksempel, som man ikke kan klare sig uden, og som man køber her, hvis man er klog: https://universal-maskinfabrikken.dk/ 

Kender du følelsen af, at du rydder op i dit barndomshjem, på et loftværelse eller bare kigger rundt i et fotoalbum fra barndommen, hvor du så lige pludselig – og ofte flere gange – udbryder: Gud, det havde jeg da glemt alt om!

Minderne skyller indover en, hvor man bliver kastet tilbage til nogle halvglemte tider over noget, man ser på et billede har i ens hånd, som man enten havde glemt alt om eller troet, at det var forduftet for evigt.

Den slags er en kær følelse, og det kan ende med at tage lang tid, når man skal gøre rendt og endevende ens inventar, fordi man så tit stopper op og kigger på alle de ting mand ser, hvor man lægger det til side, man gerne vil gemme, mens andet lige får en sidste tak med på vejen, inden det bliver smidt ud.

Men desværre kan man også finde mange andre forfærdelige ting i den forbindelse, og selvom det kommende kan lyde som røverhistorier, så er der faktisk fakta med i spillet.

For eksempel oplevede man i USA for mange år siden, at man fik en melding om, at der var et lig i en bolig, hvor der boede en anden person.

Ganske rigtigt, da myndighederne dukkede op fandt de personens bror død ovre i en stol, hvor han var gemt godt af vejen blandt skrald og gamle sager, der ingen værdi havde længere.

Den slags sker faktisk stadig i dagens Danmark også, men det er mest, når nogle mennesker dør alene derhjemme, og de ingen omgangskreds har, hvorefter de så først bliver fundet meget sent.